Home
Hotel
Restaurant
Conferences
Offers
Surroundings
Reservations
Contact      
Hotel Riviera Sinaia - Presentation Hotel Hotel Restaurant Riviera - Regatul Bunului Gust

              Presentation Restaurant

     Cine a mancat o data aici este imposibil sa nu-si doreasca sa se reintorca. Atmosfera, calitatea preparatelor, serviciiile prompte si nu īn ultimul rand preturile va vor atrage dupa prima vizita, chiar daca sunteti dintre cei mai exigenti clienti. Gustul sarmalelor, al ciolanului afumat gatit īn fasole, al tochiturii, al minunatelor ciorbe si al atator si atātor alte bunatati va vor cuceri din prima clipa. Da, acesta este Restaurantul Riviera al carui personal cu o vechime de 9 ani numai īn acest loc de munca (pe amplasamnetul actualului complex Riviera a fiintat īnca din anul 1997 un mic restaurant ai carui angajati formeaza scheletul personalului actual) este nerabdator sa isi puna la dispozitia dumneavoastra intreaga pricepere si experienta acumulata īn toti acesti ani.
     Pregatirea bucatarilor si a ospatarilor, ambianta cu tot ceea ce presupune acest lucru, alaturi de preturile mici, ne fac sa ne declaram fara nici o ezitare unul dintre cele mai cautate restaurante din zona. Daca dumneavoastra nu ati īncercat pana acum preparatele noastre va asteptam cu inima si bratele deschise sa ne treceti pragul.

Click aici pentru galerie foto 
  Modern si traditional

     Avānd un circuit deschis si o capacitate de 90 de locuri īn interior si 40 de locuri pe terasa atunci cānd timpul o permite, restaurantul nostru poate fi locul ideal pentru o discutie de afaceri, o īntālnire intima, pentru reunirea unui grup de prieteni sau doar pentru un scurt popas īn drumul spre Brasov ori Bucuresti. Toate acestea sunt NON STOP la dispozitia dumneavoastra, restaurantul fiind deschis 24 DE ORE DIN 24, meniul fiind la fel de complex la orice ora din zi sau din noapte.Menu Restaurant

Hotel :: Restaurant :: Offers :: Surroundings :: Reservations :: Contact
© 2005-2006 SC Casa Blanca SRL. - Concept & design by Tiper Alexandru